Egyéb kategória

2021!?

Mit is hozhat nekünk a 2021-es év? Fordulhatunk jósokhoz, asztrológusokhoz, nézhetjük a csillagok állását, de felesleges. Senki nem tudja megmondani, hogy milyen lesz a jövő. 

A jövő csak rajtunk múlik. A legfontosabb az, hogy mi milyen célokat tűzünk ki magunk elé. Mit szeretnénk elérni, megvalósítani? Bárki bármit is mond, az emberi akarat nemcsak bármire, hanem mindenre képes. Képesek vagyunk egy betegségből meggyógyulni, képesek vagyunk talpra állni egy csalódás után, képesek vagyunk újrakezdeni az életet, amikor már úgy érezzük itt a vég. Bármire képesek vagyunk, amit el szeretnénk érni az életben. Próbáljunk magunk elé rövid- és hosszútávú célokat kitűzni. Minél több rövidtávú célt tudunk elérni, annál közelebb vagyunk a hosszútávú cél eléréséhez. Ez a lényeg, nem pedig az, hogy ki mit mond, ki hogy gondolja a mi életünket. Nem mások utasításait és gondolatait kell elfogadnunk és követnünk. Nem másoknak kell megfelelnünk, hanem saját magunknak. 

A legfontosabb, hogy saját magunkat tudjuk elfogadni igazán. Meg kell tanulnunk bízni magunkban! Bízzunk abban, hogy mindenre képesek vagyunk, és tegyünk is érte. Ne mástól várjuk a csodát, hanem saját magunktól! Állj meg reggel a tükör előtt, nézz bele és mondd magadnak, hogy megcsinálom, elérem! Majd ezután légy büszke magadra, amikor sikerül, hiszen mindent a magad erejéből értél el!